Share

Contact

Me at Ranwu Lake

Me at Ranwu Lake

 

 

 

It’s nice when you leave a message when you have visited my website.

 

I love to hear if you have visited Tibet or if you’re planning to visit Tibet.
And I hope my website will inspire you to travel to Tibet. Because I can ensure you it will be a life time experience.
If you want information on travelling in Tibet, you also can leave a message here. I will answer / contact you as soon as possible.

 

 

Share
0 0 votes
Article Rating

Leave a Reply

109 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Petra

Wat een prachtige foto’s en verhalen van Tibet! Ik was er in 2007 en Tibet heeft nog altijd een heel speciaal plekje in mijn hart❤️

saskia hofman

Hoi Ellen, zoals velen voor mij kwam ik ook op jouw website terecht. Zoekende naar informatie om via China naar Tibet, Lhasa te reizen om vanaf daar naar Kathmandu te gaan. We gaan uiteindelijk 4 maanden op pad met ons gezin, kinderen zijn dan 9 en 11 jaar. Het liefst reizen we met zijn vieren samen met een gids en chauffeur. We hebben begrepen dat dit de enige manier is om er überhaupt te kunnen reizen. Wat anderen al gevraagd hebben, als je betrouwbare adressen wil of kan delen dan zou dat heel fijn zijn. Het grove idee is nu om te vliegen op Peking of een andere stad, daar even aankomen en landen en vanaf daar naar Lhasa te vliegen. Is er wellicht ook een stad die je kan aanraden? Ik lees Chengdun bij jou veel voorbij komen. Is dat bewust?
Nou ja, ik kom graag met je in contact. groetjes Saskia

1 4 5 6
error: Content is protected !!